Coaching professional

Professionals

Coaching
Coaching werkt doelgericht. Mindfulness juist niet. Hoe kunnen we dan mindfulness inzetten om te bereiken wat je wil bereiken? Het sleutelwoord is: aandacht.


Mindfulness en coaching

Je hebt bewuste aandacht nodig om te leren en je te ontwikkelen. Door je bewust te worden wat je werkelijk wil en kan bereiken kom je in beweging. Samen kijken we welke kwaliteiten je kunt inzetten om je doelen te bereiken.  Gerichte aandacht maakt ook dat je verandering ziet en dat werkt motiverend.

Je houding is vriendelijk en je hebt een frisse blik. Dat betekent dat je los van oordelen en verwachtingen kijkt naar jouw ervaringen en los komt van automatische gewoontepatronen. Dit is helpend om je positief ontwikkelen.

Deze vorm van coaching is effectief, maar vraagt wel investering in tijd en aandacht. Als je dat voldoende hebt, kan dit wel jouw manier zijn om je doelen te bereiken. Bovendien ontwikkel je vaardigheden om uitdagingen op een gezonde manier aan te gaan.

Voorbeelden van coaching-vragen kunnen zijn:

  • Hoe ga ik om met de balans werk/privé?
  • Hoe geef ik mijn grenzen aan op een manier die bij mij past?
  • Hoe zorg ik dat mijn batterij voldoende opgeladen blijft?
  • Hoe ga ik om met afstand en nabijheid?
  • Hoe voorkom ik een burnout?

“Ik voel me minder vaak gestressed en ben aardiger voor mezelf. Anderen merken het ook aan mij”

Lees meer ervaringen >


Hoe?

Op basis van jouw coaching vraag worden er 4 tot 8 sessies van een uur gepland. Eventueel ondersteund door gebruik  van e-coaching. Je krijgt daarnaast oefeningen mee om in het dagelijks leven toe te passen. Ik maak gebruik van wetenschappelijke kennis (www.bclinstituut.nl) over de werking van je brein bij het leren en ontwikkelen om je te helpen om op een leuke en frisse manier bezig te zijn met jouw doelen. 

Voor wie?

Professionals in onderwijs, zorg en welzijn die een vraag hebben voor coaching.

“De prettige en open aanpak van Lynn heeft mij meer inzicht gegeven en handvaten waardoor ik steviger in mijn schoenen sta en meer geniet van de dingen in het leven”

Lees meer ervaringen >

Reacties zijn gesloten.