Over Lynn

Over Lynn…
Mijn naam is Lynn Singer-Veldink (1978). Ik woon samen met mijn man en twee dochters in de omgeving Enschede. Mijn werkzaamheden als mindfulness trainer en coach combineer ik met 2 dagen werken als docent Social Work op de Academie Mens en Maatschappij van Saxion Hogeschool Enschede.

Voor mij is mindfulness de dagelijkse praktijk, vandaar de naam “De praktijk van Lynn”.Mijn hart ligt bij jeugd, leren en ontwikkelen. In mijn werk maak ik gebruik van diverse theoretische onderleggers. In de kern gaat het echter volgens mij over aandacht en bewustwording als randvoorwaarde voor leren en ontwikkelen. Mindfulness legt een brede basis en is helpend bij een leven lang leren, het ervaren van geluk en bij het omgaan met moeilijke gebeurtenissen, die ons toch wel overkomen.

Ik heb jarenlange ervaring als trainer, coach en docent binnen verschillende vormen van onderwijs en (jeugd)zorg.  Sinds 2015 heb ik me  gespecialiseerd in mindfulness toepassing in het dagelijks leven. Voor workshops, training en coaching maak ik op een frisse, toegankelijke manier gebruik van wetenschappelijk onderbouwde breinprincipes om te motiveren en het geleerde duurzaam te integreren.

Evaluatie laat zien dat mensen inzichten en vaardigheden verwerven en aan de slag gaan met wat voor hen op dat moment belangrijk is.

Als onderdeel van mijn Master of Education deed ik onderzoek naar de werkzame elementen van mindfulness binnen het onderwijs. Het bevestigt wat ik ook zie en merk in de praktijk: mindfulness levert een belangrijke bijdrage aan welbevinden en geluk.

Ik geef dit graag mee aan kinderen, maar ook aan (aankomende) professionals in onderwijs, zorg en welzijn. Mijn missie is dan ook om een essentiële bijdrage te leveren aan het geluk en welbevinden van kinderen en (hun) leerkrachten/begeleiders.

In mijn ogen zijn mooie inzichten pas echt waardevol als je ze weet te integreren in je dagelijks leven!

– Lynn Singer –

Als ik samen met Lynn Singer door haar tuin richting het tuinhuisje loop waar ze ‘De Praktijk van Lynn’ voert, vraagt ze me even te stoppen. “Loop eens heel bewust over de stapstenen en sta even stil bij waar je nu bent.”  Lees meer

Reacties zijn gesloten.