Stiltekracht wandelingen

Stilte kracht Twente

Heb je behoefte aan een rustmoment voor jezelf? Wil je opladen? Zijn er vragen die je bezig houden en kun je helderheid, inspiratie en creativiteit gebruiken?


Wandel mee in stilte en geniet bewust van de Twentse natuur!

In de stilte hoor je nog het meest!

Stilte en natuur samen geven rust, energie en kracht.
Zeker als je er niet doorheen rent, maar echt merkt dat je in de natuur bent. Hier gebruik van maken zorgt ervoor dat je dichter bij je eigen natuur komt te staan. Het helpt je om voluit en geïnspireerd te leven!

Niet alleen ervaring, maar ook wetenschappelijk onderzoek laat zien dat verblijven in de natuur meteen maakt dat je ruimte in je hoofd krijgt, je vrijer en vitaler voelt en stresshormonen en hartslag omlaag gaan.

Twente barst van de prachtige natuur. Maar ook de Twentse natuur met de KWW (Kiek’n Wat ‘t Wordt) mentaliteit helpt mee open en helder in het leven te staan en je niet te laten meeslepen door emoties en drukte van alledag. We gaan voor op z’n Twents gezegd: good te pas zijn!

Wat gaan we doen?
Na een korte uitleg over stilte en de kracht van natuur, wandelen we in een kleine groep (max 10) in stilte. Onderweg krijg je eenvoudige oefeningen voor lichaam en geest, gericht op ontspanning en inspiratie. Nadat de stilte is verbroken, kun je kort napraten of ervoor kiezen om direct af te sluiten.

Rust leidt tot inspiratie
beweging tot creativiteit

Wanneer:
30 oktober
09.30-11.30 uur Dag van de Stilte

8 december
19.30-21.30 uur Winter-avondwandeling

21 januari
09.30-11.30 uur
Nieuwjaarswandeling

Omgeving Lonneker (Enschede)

bij aanmelding ontvang je de exacte startlocatie
Kosten per wandeling:
2 personen €20,00, 1 persoon €12,50
(incl koffie/thee + wat lekkers, reminder voor thuis)

Aanmelden:
info@lynnsinger.nl
06 14513437(Mirjam) of 06 37002599 (Lynn)
Wil je met een groep op een ander moment samen de kracht van stilte ervaren, neem gerust contact op.

Stilte Kracht Twente is een onderdeel van de Praktijk van Lynn in samenwerking met collega trainer/coach Mirjam Bos. Beiden wereldwijs, Twents en breed opgeleide en ervaren docenten, trainers en coaches.

Reacties zijn gesloten.