Workshop “Time out, tune in!”

Deze workshop duurt minimaal anderhalf uur tot een dag(deel) en kan op locatie gegeven worden. Het wordt aangepast en afgestemd op de behoefte en doelen van de opdrachtgever.

“Ik zal vaker stoppen met doorgaan en vooral doorgaan met stoppen!” Regelmatig STOPPEN met doorgaan geeft rust en helderheid. Het effect van het stoppen met doorgaan is dat je beter kan waarnemen hoe het met je is. Weten hoe het is maakt dat je bewuste gezonde keuzes kan maken. Het  zorgt ervoor dat je optimaal en blij kan (blijven) functioneren.

Mindfulness richt zich op het ontwikkelen van opmerkzaamheid. Het leert je aandacht te hebben bij wat je doet, denkt en voelt op het moment dat het er is, zonder er meteen en automatisch op te reageren.

In deze workshop maak je kennis met de factoren van mindfulness aan de hand van theorie, onderzoek, ervaringen en uiteraard door het zelf te ervaren. Ook krijg je tips hoe je het zelf kan toepassen in je dagelijks leven. Je verlaat de workshop met ideeën voor het invoegen van een M&M  (mindfull momentje) in je dagelijks leven.

“Regelmatig een M&M   nemen maakt me een prettiger, rustiger en flexibeler mens!” (een deelnemer)

Doel van deze workshop is om bewust(er) te worden van mogelijkheden om effectiever om te gaan met je aandacht en je tijd.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.